onsdag den 26. maj 2010

2-6/6... Distortion fæææst!


Om en uge går det ned. Fire dages gadefest, druk og bas til din ass.
Det er et yndefuldt designet musikprogram man kan opleve - og hvis man er til danse musik af den tunge, ghetto agtige slags, fra fjerne afkroge af verdenskortet, så bliver Distortion absolut udemærket.
Her er gader og pladers top 5 must-see's:
En af de tungeste aftener bliver Torsdag aftens Club Bash på Rust, Nørrebro.
Til at åbne ballet har holdet bag festivalen teamet op med Red Bull Music Academy, og lokket den svampeglade hiphopper Madlib til nørrebro. Både udgivelserne, genrene og ikke mindst alter-egos er utallige. Da han denne aften kun vender plader, og bagefter agerer backup MC, er det umuligt at vide hvad vi kommer til at se. Men mon ikke det bliver i den funk-arkæologiske del af hans repertoire:

Til at lukke ballet samme aften står J-Wow på scene. Bedre kendt som Joao fra Buraka Som Sistema, er han en af pionerende bag den hurtige og hårdtslående "kuduro". Den angolske musik trækker røde tråde til M.I.A., og nok i langt højere grad hendes producer, Diplos, globale projekter. Forvent en højst dansabel aften:

Fredag rykker festen til Vesterbro, og indretter det gamle Carlsberg område med ikke færre end 8 scener.
Imens der lokkes med house fra Rune RK og Morten Breum fra bobbelscenen, trækkes mit personlige ravergen over til det store cirkustelt, hvor det Argentinske pladeselskab ZZK holder til.
Hvor indianerne i det sydamerikanske højland gerne danser til Cumbia musikkens insisterende rytmer, hælder ungdommen i Buenos Aires nok mere til den elektroniske variant:






Lørdag er så det store afdansningsbash, og som altid ender jeg hvor bassen er højest. Denne aften må det være hos Ohoi crewet, og kald mig endelig en dubaholic; det her bliver fé!!!



Ses på Onsdag-

Ingen kommentarer:

Send en kommentar